Aktivitetet

Kompania Koding edhe sivjet, duke u kujdesur për shëndetin dhe cilësinë e jetës së popullatës, organizon projektin e quajtur „Gorska në lëvizje“ (...
Kompania "Koding Gorska" pasuroi paletën e saj të produkteve në segmentin e birrave me një produkt të ri dhe të veçantë – me birrën Starogradsko e...
Para pak kohësh kompania “Koding” lëshoi në treg një produkt të ri dhe pasuroi paletën e saj me Pulpa Gora – lëngje pa gaz me pulpë frutash. Lëngjet...
Ekipi që fiton nuk duhet ndryshuar. Pikërisht për këtë arsye Gorska dhe Trinity edhe sivjet të gjithë personave të orientuar drejt jetës së...
Gorska, bashkëpunëtori shumëvjeçar i Maratonës së Shkupit dhe sponsori i ngjarjeve sportive që zhvillohen në Maqedoni edhe sivjet mori pjesë në garat...
Ndani momentet e kënaqësisë ! Uji Gorska shpall fillimin e garës me fotografi, e quajtur #МоментотКога (MomentiKur) garë kjo që do të zhvillohet...
Klubi i hendbollit Vardar tanimë është një anëtar i ri i familjes së klubeve sportive që gëzojnë përkrahjen e Gorska.Ne besojmë se me përkrahjen tonë...
Brendet e mirënjohura Gorska Voda dhe Gora edhe sivjet ishin pjesë e manifestimit “Di dhe mundem”, manifestim ky i cili organizohet në bashkëpunim me...
Nën drejtimin e instruktorëve më të mirë të klubit TRINITY, platforma e sivjetshme “Gorska në lëvizje”, filloi dhe u realizua me sukses në maj dhe...
Sivjet, gjatë periudhës 26 korrik – 3 gusht, viti 2014, do të zhvillohet kampionati i tetë i volejbollit në sipërfaqe me rërë, Ohër 2014....
Sivjet, me një sërë manifestimesh, do të jemi të pranishëm në Qendrën e skijimit “Mavrovë”, ku do të marrim pjesë në hapjen e sezonit veror me plot...
Me iniciativën e kompanisë Tineks, në bashkëpunim me Gorska Voda dhe Deni Internacional, një karvan me dhjetë kamionë me ujë, me sloganin “Tineks,...
Këtë vit, për herë të tetë, Gorska ishte partneri zyrtar i VIZ ER Maratonës së Shkupit dhe u kujdes për hidratimin e drejtë të të gjithë garuesve, të...
 Me moton „Parandaloni sëmundjet me ushtrime", më 06.04.2014 për herë të dytë do të mbahet “Gara e Femrave”, manifestim ky që është pjesë e...
Gorska edhe sivjet do të marrë pjesë në festivalin e fëmijëve “Potoçinja”, që do të mbahet më 22 dhe 23 mars, të...

Faqet