Активности

Компанијата КОДИНГ-ГОРСКА, оваа година пријави свој  тим со цел  да биде дел “Аматерскиот Хуманитарен Велеслалом”,  кој низ годините...
Оваа година по втор пат бевме присутни на “Macedonia Winter 2019” - натпревар во брзо местење на рубикова коцка, подржан од светската кјубинг...
Горска со задоволство беше дел од  6то-то издание на Меѓународниот пливачки натпревар "13ти Ноември", кое се оддржа  во базенот СЦ Борис...
Горска на секоја твоја патека и предизвик!Бевме дел од  20ти-от  "Маратон за себенадминување", што  се одржи на 14ти октомври во...
И оваа година го поддрживме интернационалниот настан „NASA Space Apps Challenge Macedonia 2018“, кој ги обедини натпреварувачите од различни области...
Со задоволство и оваа година продолжуваме со соработката со Бизнис лигата на Македонија.Понесени од минатогодишниот успех и годинава сме на листата...
Горска како долгогодишен пријател на "Beach Run" и спонзор на спортските настани во Македонија и оваа година зема учество во промотивните трки на...
Ски центарот Маврово оваа година по петти пат го организираше најпредизвикувачкиот аматерски спортски настан - “Mavrovo Maximum Adventure”.  ...
Како и минатата година, така и оваа се погриживме за хидратацијата на сите учесници на #ВозиПравоВозиЗдраво, кој се оддржа на 03-ти јуни.Прекрасната...
На 20 мај 2018  се оддржи шестото издание на популарната трка на Водно, ПРВ ДО ВРВ, во која учествуваа неколку илјади спортисти и рекреативци во...
 Горска е официјален спонзор на  “Меѓународниот FMCG Summit 2018”, кој се оддржи на 17-ти мај во Александар Палас.Предавањата на...
Ги освеживме сите учесници на овогодинешниот интернационален настан "Мајфлај 2018".Настан од отворен карактер на кој ќе се промовираат сите категории...
Оваа година повторно поддржуваме културни и урбани манифестации, меѓу кои спаѓа и  „Филозофскиот филмски фестивал“ кој ќе се одржи во НУ...
Оваа година на 31-ви март, на кејот на Вардар се одржа 13. издание на традиционалниот спортски настан Трчаме кон целта кој вклучува три...
Драго ни е што нашата соработка со Бизнис лигата на Македонија продолжува и втора година по ред ќе се погрижиме за освежувањето на учесниците. По...

Pages