Aktivitetet

Me kënaqësi të veçantë duam t’ju njoftojmë se “Gorska Voda” perceptohet si brendi më i njohur, sipas konsumatorëve në Maqedooni, në kategorinë Uji pa...
Gorska Voda, si një kompani me përgjegjësi shoqërore, vite me radhë është përfshirë në një sërë aktivitetesh humanitare. Këtë herë ofroi mbështetjen...
E gjithë bota ballafaqohet me sfida të mëdha të shkaktuara me pandeminë. Në një kohë të tillë me rëndësi është të tregojmë solidaritetin tonë....
Kompania “Koding Gorska” ka filluar të përdor energjinë e gjelbër dhe në këtë mënyrë u bë fabrika e parë e prodhimit të ujit dhe pijeve në rajon me...
Të dielën, më 27 shtator, i freskuam të gjithë pjesëmarrësit e garave të vrapit malor, çiklizmit malor dhe çiklizmit rrugor, në kuadër të evenimentit...
Jogë në bukuritë natyrore në Mavrovë dhe Gosrka + Sport = kombinimi i duhur për të përjetuar çaste të paharrueshme!Më 15 dhe 16 gusht, me organizimin...
Edicioni i tretë i Festivalit të filmit të ri evropian – “Beach Film Festival Ohrid” u zhvillua nga data 22 deri më 26 korrik në Ohër, në plazhin...
Evenimenti „Vera e Shkupit 2020“ mbërriti me ditën e parë të verës!Duke ruajtur karakteristikën kryesore, fillimi i festivalit u shënua me „Festa e...
Sivjet Gorska u dha mbështetje MIGRACIONEVE PRANVERORE ONLINE të Festivalit filozofik të filmit, që u prezantuan nga data 21 deri më 31 maj.Edicioni...
Sivjet ne sërish ishim pjesë e Velesllallomit humanitar amator të 18 në Mavrovë. Të gjithë të pranishmit patën mundësinë të vizitojnë pikën tonë dhe...
Me organizimin e Operës dhe baletit kombëtar u mbajt koncerti spektakular tradicional dhe gala „LEGENDS“, që u mbajt më 12 dhe 13 janar. Në të dy...
Sivjet ishim pjesë e evenimentit “Skopje Whiskey Fest”, që u zhvillua më 22-23 nëntor në hotelin 'Marriott'. Në këtë eveniment spektakolar morën...
Më 25 tetor 2019, në hotelin Double Tree by Hilton, u mbajt Konferenca e dytë vjetore e e-tregtisë me temën "biznesi me е-tregti", në të cilën morën...
Edicioni i 8 i Mitingut ndërkombëtar të notit "13 Nëntori" sivjet është pjesë Kalendarit zyrtar LEN! Më 19 dhe 20 tetor ne ishim pjesë e këtij...
Edhe sivjet ishim pjesë e evenimentit "NASA Space Apps Challenge 2019", që u zhvillua nga data 18 deri më 20 tetor, në kuadër të evenimentit të parë...

Faqet