Cilësia

Duke u përkujdesur për shëndetin e tyre, konsumatorët zgjedhin me vëmendje të madhe ujin e pijshëm. Trendi i konsumimit të ujit të paketuar, të testuar në laborator kudo në botë, ashtu si edhe tek ne, është gjithnjë e më i madh. Që uji të ketë një ndikim pozitiv, përveç sasisë së ujit të konsumuar, gjithësesi duhet të kihet parasysh edhe cilësia e i tij. Në qoftë se organizmi konsumon ujë me një cilësi të mirë, atëherë edhe gjendja e përgjithshme e organizmit do të jetë e një niveli të kënaqshëm.

Në rrugën e tij shumëvjeçare përmes filtrave të natyrshme minerale, plotësisht i mbrojtur nga prekjet e botës së jashtme, GORSKA e pasuron përbërjen e tij me minerale të ndryshme. Për shkak të përbërjes së tij jashtëzakonisht të ekuilibruar dhe të qëndrueshëm, ai karakterizohet me një shije të lehtë dhe freskuese.

Sasia e ujit që duhet të hyjë në organizmin, varet nga ekuilibri ditor ndërmjet sasisë së ujit të konsumuar dhe atij që humbet. Kaliumi është një nga jonet më kryesore të qelizës, rëndësia e së cilës është e barabartë me rëndësinë e natriumit në lëngun jashtë tij. Këto minerale të cilat gjenden në përbërjen e ujit GORSKA në përqindje afërsisht të barabartë, janë përgjegjëse për ekuilibrin e ujit në organizëm, domethënë për mirëmbajtjen e presionit osmotik të qelizës.

Ekuilibri i vetëm i kalciumit dhe magnezit mundëson që GORSKA t’ju freskojë dhe njëkohësisht të kompensojë lëngjet e humbura trupore dhe të bëjë të ndjeheni të shëndoshë.

Uji GORSKA me përqindjen e ulët të mineraleve dhe me përqendrimin e mbetjes së thatë vetëm 168 mg/l, gjendet në majën e ujërave cilësore me sasi të ulët të mineraleve.

Përparësia e madhe e ujit GORSKA, në krahasim me ujrat e tjera, është pikërisht në përbërjen e tij të natyrshme me sasi të ulët të mineraleve. Ajo lejon konsumimin e ujit në sasi të pakufizuara, pa mundim të panevojshëm të organizmit.